Oldal kiválasztása
2024. március 21.

 

Ahogyan előző cikkünkben ígértük, ezúttal bemutatunk egy, a jogszabályoknak megfelelően elkészített minta biztonsági adatlapot.

Az előzőekben megismerhettük, hogy mire való, és milyen információkat tartalmaz ez a 16 szakaszból álló dokumentum. Most azonban lássuk részletesen, szakaszról szakaszra, magyarázattal ellátva, hogyan is kell értelmezni és jól használni egy biztonsági adatlapot.

 

 

Láthatjuk, hogy mennyi fontos információt tudhatunk meg egy biztonsági adatlapból, akár magánszemélyként otthonunkban vagy munkavégzés keretében professzionálisan használjuk a terméket, akár kis- vagy nagykereskedőként árulunk vegyszereket, vagy importáljuk azokat.

Ezért a saját egészségünk, biztonságunk, valamint környezetünk védelme érdekében, mindenképpen érdemes az adott vegyszer biztonsági adatlapját előzetesen –megelőzéskénttanulmányozni, valamint könnyen és gyorsan elérhető helyen tartani, ha véletlenül baleset történik, tudjuk használni.

 

Biztonsági adatlap készítéssel, felülvizsgálattal, fordítással kapcsolatban, valamint további információért forduljanak hozzánk bizalommal!
Expletive Pharma Kft.