Oldal kiválasztása

Biztonsági és egészségvédelmi terv készítése

A Biztonsági és Egészségvédelmi Terv célja, hogy a munkahelyi biztonság megteremtése és folyamatos fenntartása megvalósuljon az építési területen.

Kiemelten fontos, hogy a kivitelezés területén, a kivitelezés teljes időtartama alatt az építési munkák folyamán alkalmazott technológiák az ott dolgozókra és a környezetük részére veszélyt vagy ártalmat ne jelentsenek, illetve azok időben felismerhetők és káros hatásuk, megfelelő intézkedésekkel megelőzhetők legyenek.

A terv e cél eléréséhez szükséges feladatok áttekintését követően a munkabiztonság megteremtésében szerepet játszó személyek minden olyan intézkedésének a leírását, az intézkedések folyamatát és a megvalósuláskor elengedhetetlenül szükséges eszközök listáját tartalmazza.

A kivitelezés során mind a Biztonsági és Egészségvédelmi Tervben foglaltakat, mind a kivitelezési tevékenységre vonatkozó valamennyi jogszabályt köteles a kivitelezést végző munkáltató figyelembe venni és az abban meghatározottakat betartani a kivitelezés valamennyi munkafázisában.

Cégünk vállalja a dokumentáció elkészítését, valamint az ezzel kapcsolatos tanácsadást.

Ha szeretné Ön is igénybe venni szolgáltatásunkat, kérjen árajánlatot!